نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی ارتش: در آبراهه‌های خطرناک، مقتدرانه حضور داریم

  • کد خبر: ۳۰۲۲۹۰
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
فرمانده نیروی دریایی ارتش: در آبراهه‌های خطرناک، مقتدرانه حضور داریم
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در آبراهه‌هایی که تهدید یا اتفاقات تروریستی دریایی در آنها رایج است حضور مقتدرانه و قدرتمند داریم و این مسئله موجب تعجب و سوال قدرت‌های جهانی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار شهرام ایرانی در مراسم تجدید میثاق فرماندهان نیروی دریای ارتش با آرمان‌های امام خمینی (ره) گفت: با جود قرار داشتن در شرایط تهدید، تحریم و توطئه، نیروی دریایی ارتش در آبراهه‌هایی که تهدید یا اتفاقات تروریستی دریایی در آنها رایج است، حضور مقتدرانه و قدرتمند دارد و این مسئله موجب تعجب و سوال قدرت‌های جهانی شده است.

وی ادامه داد: در جایی که مقام معظم رهبری این اقدام نیروی دریایی ارتش را حاوی درس خداشناسی و درس انقلاب دانستند، در چنین شرایطی همه در ابهامند، اما اتفاقات رقم می‌خورد. این اتفاقات با غیرت هم‌رزمانم و خانواده‌های غیور و صبور آنان رقم می‌خورد. کار در دریا همگانی و به دور از درجه و مرتبه سازمانی انجام می‌شود. در این کار چه بخواهیم و چه نخواهیم همگرایی، هم‌دلی و هم‌افزایی موج می‌زند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش بیان کرد: اگر امروز به گونه‌ای عمل کردیم و به جهانیان نشان دادیم که ایران و ایرانی انزواگریز و تحریم‌ناپذیر است ریشه در تلاش شبانه‌روزی عزیزانم و بهره‌مندی از همه ظرفیت‌های نظام و کشور حاصل شده است. این ظرفیت‌ها به کشتی توانمندی تبدیل شده است که می‌تواند پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را با صلابت در گوشه گوشه آب‌های جهان به اهتزاز درآورد.

امیر ایرانی افزود: قطعا به تلاشمان در حفظ محوریت در حوزه امنیت دریایی خواهیم افزود تا بیگانگان برای همیشه این منطقه پاک را برای همیشه ترک کنند و اگر قرار است به این منطقه وارد شوند با تکریم و تعظیم وارد شوند.

وی ادامه داد: امروز که از اساتید ایرانی برای تدریس یا بازگو کردن تجربیات در دانشگاه‌های دنیا دعوت می‌شود، دنیا متوجه می‌شود که این ماموریت‌ها در هیچ قالبی نمی‌گنجد. قالب جدید انقلابی و ایرانی برای ماموریت‌ها تعریف کردیم. نخبگان، دانشمندان و جوانان‌مان نقش بسزایی در این مسیر داشته‌اند و بنده با تمام توان و خضوع از آنان تقدیر می‌کنم. جوانان ما نشان داده‌اند که اگر بخواهند حتما حتما می‌توانند با دانش و توانمندی‌شان دشمنان را زمین‌گر کنند، کاری که تاکنون در عمل انجام داده‌اند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: امروز به قول مقام معظم رهبری «به قله نزدیکم» ایشان هیچ وقت سقف برای ما تعیین نمی‌کنند. ایشان می‌خواهند نیروی دریایی تا بی‌نهایت ساخته شود و این مطالبه رهبری از نیروی دریایی ارتش است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->